Over de auteur

Jacco ValkenburgJacco Valkenburg, is een van Nederlands bekendste bloggers op gebied van recruitment, te weten ‘Recruiting Roundtable’. Hij is een onafhankelijk expert, auteur op het gebied van recruitment, en trainer via Recruiter University. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties succesvol bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces. Dit alles door slim gebruik te maken van nieuwe technologieën, arbeidsmarktcommunicatie en jarenlange expertise.

Met zijn bedrijf Recruit2 helpt hij organisaties succesvol om meer uit hun personeelswerving te halen, van strategie tot realisatie, met minder moeite.

In 2009 werd Jacco Valkenburg verkozen tot ‘Best Social Recruiter’, niet zozeer omdat hij alle trucjes van LinkedIn kende maar vooral omdat hij van iedereen een recruiter weet te maken binnen een organisatie (onder andere met behulp van de inzet van sociale media). Op het sociale media gebied wist hij een LinkedIn groep te creëren met meer dan 150.000 leden en op Twitter, via meerdere accounts, ruim 300.000 volgers te krijgen. Jacco is de auteur van het succesvolle boek ‘Recruitment via LinkedIn’ en co-auteur van de bestseller ‘Solliciteren via LinkedIn’, samen goed voor meer dan 25.000 verkochte exemplaren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: